Lucrari

Lucrari efectuate

Mentionam pe aceast cale ca NU mai efectuam lucrari de amenajare, de niciun fel. Preocuparea noastra este furnizarea de plante ornamentale de calitate si a altor produse complementare: pamant profesional, scoarta decorativa, borduri profesionale 3G, Folie  antiburuieni, marmura de diferite marimi si culori,  rotunjita sau sparta, etc

Leylandii Spirale 180 cm & Cupressus Arizonica BONSAI 180 cm

Plantare in ghivece iluminate cu leduri, Ilex Con 150 cm, Euonymus Con 150 cm, Cedru Deodara Pendula, Juniperus Conferta, Juniperus Media Old Gold, Juniperus Grey Owl, Leylandii 3 Ball – 180 cm

Inlocuire Picea Glauca Conica cu CC Leylandii pentru crearea unui gard viu – 125-150 cm.

S-au replantat bradutii viabili si Thuja Danica in alta parte in curte pentru a le mai da o sansa.

Cu 2 spirale pe terasa si 2 Juniperus Conferta pe picior am inveselit putin si terasa.

Plantare Photinia Fraseri Red Robin si CC Leylandii pentru crearea unui gard viu, atat pentru intimitate in curte cat si ca bariera de praf.

S-au folosit plante de 125-150 cm inaltime.

Am folosit plantele care se mai puteau utiliza, am schimbat pamantul, fertilizat si am plantat in ghivecele clientului.

Peste pamant am asezat Scoarta de Larice pentru a mentine mai bine umiditatea in ghivece si pentru a nu se murdari cu pamant cand se uda plantele.

Plantari efectuate in 2012 la care efectuam tunderi anuale si fertilizare anuala cu cele mai bune produse de pe piata. Puteti observa calitatea plantelor, desi au fost plantate in locuri stramte – intre fundatia cladirii si bordura pavajelor. Exista o singura interventie anuala – toamna, in care efectuam lucrarile de tundere de forma si fertilizare cu eliberare prelungita timp de 12 luni.

Pentru ca ne-am marit suprafata centrului nostru din Mosnita Noua expunem publicului pe un spatiu expozitional dublu fata de anul trecut – 30 mp.

Asa cum v-am obisnuit, continuam sa va oferim plante doar de calitatea I la cele mai mici preturi.

Va asteptam in standul nostru.
Platforma TIMCO – Timisoara

Furnizare plante & Replantare in Ghivece rezistente la ger DEGREA din teracota: Magnolia Grandiflora, Ilex Arg. Con, Spirala Leylandii, Euonymus Pom-Pon, Leylandii Pom-Pon.

Plante & Servicii de plantare: Cupressus Arizonica Pom Pon, Cupressocyparis Leylandii Spiral, Cupressocyparis Leylandii Pom Pon, Thuja Smaragd, Magnolia Grandiflora, Ilex Altaclerensis, Buxus, Prunus Laurocerasus Otto Luyken, Pinus Mugo

Pentru ca vine Ziua Mortilor si toti incercam sa aranjam, si mai mult sa mentinem curat fara buruieni mormintele celor trecuti in nefiinta am creat un pachet prin care scapam definitiv de toate buruienile si mentinem umiditatea atat de necesara in sezonul cald prin aplicarea unei folii antiburuieni si unui strat de scoarta decorativa dintr-un conifer foarte rezistent – Larice.

Pachet Cimitire:
– 2 crizanteme XXL – minim 50 cm diametru
– 2 saci Scoarta Decorativa Larice
– 2 mp Folie antiburuieni
– 1 buc Lumanare din sticla, capac metalic – cu rezerva inclusa

Pret : 130 lei – pentru un loc de mormant – apx. 2mp

Pretul nu include livrarea la cimitir care este 10 lei daca se doreste transport din partea noastra la orice cimitir din Timisoara.

Pretul nu include serviciile de amenajare.

Pentru ca ne-am dublat suprafata de expunerea a plantelor, aici la centrul nostru din Mosnita Noua si pentru ca sunteti mari amatori de ceapa, toamna aceasta facem cinste cu o CUNUNA DE CEAPA ROSIE la toate achizitiile care depasesc suma de 1000 lei.

Stiti deja ca la noi gasiti de la Trandafiri de 7 lei pana la Bonsai Japonezi de 2000 Euro…….deci absolut orice….

Nu va vine sa credeti ? …….nu ramane decat sa va convingeti…..!!!!

Instalatie de picurare sub folie antiburuieni, scoarta decorativa diferite culori, marmura alba – granulatie 9-15 mm, Mesteacan Plangator – Betula Pendula Youngii, Thuja Aurea Nana, Prunus Laurocerasus Mari, Berberis Th. Golden Ring, Euonymus, Pyracantha – 2 culori, Iasomie, Abelia, Aucuba, Rhododendron.

Thuja Smarald 200 cm, Cupressus Arizonica Pom-Pon 140 cm, Magnolia Grandiflora 200 cm, Magnolia Grandiflora 175 cm, Chiparos Spirala 170 cm, Thuja Smarald 100 cm, Trandafir pe picior 100 cm, scoarta decorativa.

Aveti in Gradina Trestie de China si/sau Iarba de Pampas (Cortaderia Selloana alba sau roz)?

Este momentul sa o tundeti complet de jos pt. a intra in perioada de vegetatie si a se reface rapid. Aveti nevoie de o foarfeca mare, bine ascutita.

Folositi o pereche de manusi pentru ca marginile frunzelor sunt foarte taioase. Odata ce vine primavara intra in vegetatie, se reface imediat, plus ca de la an la an se inmulteste considerabil.

Doriti sa o multimplicati im mai multe colturi ale gradinii?

Efectiv separati radacina cu o cazma si o plantati unde doriti.

Spor la treaba !

Smochin – panza de sac & membrana intinghet

Magnolie – membrana alba antiinghet

Desi in mod normal magnolia grandiflora rezista, fiind prima iarna si la insistentele clientului am protejat-o dar fara panza groasa de sac doar cu membrana alba antinghet.

Livrare Plante – fara servicii de plantare: Magnolia Grandiflora – 2 m, Eonymus Glob pe picior, Thuja Smaragd Globuri pe picior, Thuja Smaragd, Scoarta Decorativa, Chiparos Boulevard, Thuja Aurea Nana.

Plante & Servicii de Plantare: Magnolia Grandiflora – 2m, Nandine Domestica, Thuja Plicata Kornik, Thuja Aurea Nana, Thuja Smaragd 175 cm, Prunus Laurocerasus Otto Luyken, Calluna Vulgaris, Lavanda, Berberis, Ienupar Squamata Blue Star.

Amenajare completa: nivelare pamant, montaj instalatie de picurare, montaj aspersor pentru gazon, montaj separator gazon, plante: thuja smaragd, thuja plicata kornik, thuja danica, salix integra, ienueri orizontali, chiparos gold rider, lavanda, carex bronze.

Plante & Servicii de plantare: Thuja Plicata Kornik 100 cm, plantat cu amestec turba neagra/rosie.

Plante: Leylandii CW Gold Pom Pon, CILINDRU + BILA – 160 cm, Ienuperi orizontali, Buxus, Cedru Plangator – Atlantica Glauca Pendula

Servicii: livrare plante, amenajare, montaj folie antibururieni, montaj scoarta decorativa rosie

Plante: Spirale, Bile simple/duble/triple, thuja aurea, chiparos boulevard, scoarta decorativa

Servicii: livrare plante, amenajare, montaj folie antibururieni, montaj scoarta decorativa dif. culori.

error: Content is protected !!