Livrare, garantie si retur

Livrare, Garantie si Retur

Livrarea Produselor

Transport

 1. Livrarile se vor efectua in medie in 2-3 zile de la plasarea comenzii (pentru produsele aflate pe stoc) si 10-45 zile pentru produsele care nu se afla in stoc si sunt aduse special pentru clientul care a facut comanda, fara a depasi termenul de 60 de zile. In cazul in care produsul nu poate fi livrat, S.C. 3G Garden S.R.L., se obliga sa informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata vor fi rambursate de catre S.C. 3G Garden S.R.L. in termen de maximum 14 zile.
 2. Livrarea catre Client a produselor achizitionate de la S.C. 3G Garden S.R.L., este efectuata prin intermediul firmelor de curierat sau prin mijloacele de transport proprii,  in localitatile in care acestea sunt disponibile sau prin bursa nationala de transport, pentru produse cu volum mare, sau alte variante agreate impreuna cu clientul.

Costul pentru Livrare va fi suportat integral de catre client, indiferent de varianta aleasa.

 1. Clientul poate opta pentru ridicarea in regim propriu a produselor din cadrul Garden Center-ului S.C. 3G Garden S.R.L. si organizarea transportului dupa propria dorinta.
 2. Serviciul de livrare presupune transportul produselor pana in fata casei/blocului. Manipularea acestora in curte revine in sarcina clientului.

Garantii

 1. Produsele comercializate de catre S.C. 3G Garden S.R.L.: plante la ghiveci, saci de pamant, saci de scoarta nu se supun garantiei.
 2. TOATE PLANTELE COMERCIALIZATE DE S.C. 3G GARDEN S.R.L. SUNT DE CALITATEA I si XXXTRA SI NU BENEFICIAZA DE GARANTIE.

PLANTELE  POT  FI INFLUENTATE DE FACTORI EXTERNI CARE NU MAI TIN DE S.C. 3G GARDEN  S.R.L.  DUPA VANZARE:

 • Irigatia necorespunzatoare: insuficienta sau suprairigare;
 • Natura necorespunzatoare a solului: Ph neadecvat, sol fara drenaj, sol cu acumulare de apa, sol infertil, etc…;
 • Prezenta unor animale. De ex. Caine – mascul in zona plantelor;
 • Prezenta unor Daunatori
 • Temperaturi extreme in toate cele 4 anotimpurile;
 • Fenomene meteo nefavorabile: vanturi si furtuni puternice, grindina, ploi acide, etc…;

Returnarea produselor

Clientul S.C. 3G Garden S.R.L. poate returna/refuza produsele achizitionate doar prin comanda online, in urmatoarele situatii:

 • Coletele prezinta deteriorari severe – probate prin poze facute inaintea achitarii rambursului la curier si trimise catre noi prin serviciul WhtasApp sau E-mail.
 • Produsele au fost livrate gresit din vina S.C. 3G Garden S.R.L.: adresa gresite, alte produse decat cele comandate

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la confirmarea returului si analiza produselor returnate.

In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitat de catre client, nu se ramburseaza.

In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client

error: Content is protected !!